ПОРЪЧКА НА СТОКИ

От онлайн магазина www.royalbabybg.com,  могат да се правят поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата

За да се направи заявка от онлайн магазина https://www.royalbabybg.com  е необходимо ПОТРЕБИТЕЛЯТ доброволно да предостави име, фамилия, електронна поща (e-mail), телефон, точен адрес и пощенски код на населеното място за доставка, чрез попълване на формата за покупка.

ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност при неправилно попълнени или  междувременно променени данни за доставка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ заявява желанието си за поръчка на избрана/и стока/и чрез натискане върху наименованието на самата стока или нейното изображение и натискане на бутона „КУПИ“.

При избиране на всички стоки, които ПОТРЕБИТЕЛЯТ желае да поръча, следва да се натисне бутон „количка за избрани стоки“, който се намира в горния десен ъгъл на екрана и изобразява количка за пазаруване, след което да натисне бутон „приключване на поръчката“.

Поръчката се изпраща до РОЯЛ БЕЙБИ ЕООД от онлайн магазина чрез натискане на бутон „ПОРЪЧВАНЕ“, намиращ се в полето „ВАШАТА ПОРЪЧКА“, само тогава, когато ПОТРЕБИТЕЛЯТ е отбелязал с отметка, че изрично, осъзнато и доброволно се е запознал с ПРАВИЛАТА и УСЛОВИЯТА за ползване на онлайн магазина www.royalbabybg.com и ги приема.

При успешно изпращане, ПОТРЕБИТЕЛЯТ получава потвърждение чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес, съдържащ информация за избраните от него стоки и че поръчката е със статус „Задържана поръчка“. Служител на ТЪРГОВЕЦА се свързва с ПОТРЕБИТЕЛЯ на посочения от него телефонен номер за потвърждаване на поръчката и уточняване на детайлите по доставка, включително цената и срока на доставка, след потвърждаване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ по телефона, ТЪРГОВЕЦЪТ променя поръчката със статус „ОБРАБОТКА“.

ТЪРГОВЕЦЪТ не гарантира наличността на избраната стока в момента на приключване на поръчката. В случай, че поръчаната стока не е в наличност, ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява ПОТРЕБИТЕЛЯ за евентуален възможен срок на доставка,  ако ПОТРЕБИТЕЛЯ не е удовлетворен от новия срок за доставка или не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока, поръчката може да бъде анулирана.

В случаите на невъзможност за доставка на поръчаните стоки – поръчката се отказва и ПОТРЕБИТЕЛЯТ се уведомява с e-mail.

ТЪРГОВЕЦЪТ се свързва с ПОТРЕБИТЕЛЯ за потвърждаване на поръчката в рамките на два работни дни след получаването /ако има възможност да Ви обработим по-бързо поръчката ние ще се свържем с Вас/.
В случаите когато служителите на ТЪРГОВЕЦА не успеят да се свържат с ПОТРЕБИТЕЛЯ за потвърждение, не се получи паричен превод в срок от 2 /два/ работни дни от потвърждението на поръчката, същата се анулира и ПОТРЕБИТЕЛЯ се уведомява с електронно писмо на посоченият от него електронен адрес – ОТМЕНЕНА ПОРЪЧКА.